RSS Карта сайта

Сайт ППДУ » Uncategorized » Новини » Змагання у Смілянському міськкомі

Змагання у Смілянському міськкомі

Дата публікації: 07/10/2015 08:04

20151006_134141

6 жовтня 2015 року Смілянською міською організацією профспілки працівників державних установ з нагоди дня Захисника України та Дня Українського Козацтва було проведено змагання з пневматичної стрільби серед членів профспілки. Такі змагання до Державних свят вже стали традицією для членів профспілки, які охоче приймають в них участь.

Під час обідньої перерви кімната, де проводились змагання, швидко наповнилась охочими постріляти. Кожен з учасників мав змогу здійснити по 10 пострілів, з яких 5 зараховувались в залік. Всі постріли жваво обговорювались, і не зважаючи конкуренцію, суперники щиро вболівали один за одного.

За результатами підрахунку було визначено призові місця, які посіли Живолуп Володимир – головний спеціаліст відділу ведення Державного реєстру виборців (І місце), Безсмола Наталія – спеціаліст управління праці та соціального захисту населення (ІІ місце), Денисенко Сергій – головний спеціаліст служби у справах дітей  (ІІІ місце). Переможці отримали грамоти і грошові винагороди,  а решта учасників гарний настрій на цілий день.

 Голова міському профспілки О.Хоменко