RSS Карта сайта

Сайт ППДУ » Новини » Чергове засідання президії обкому

Чергове засідання президії обкому

Дата публікації: 24/09/2021 07:38

23 вересня 2021 р. відбулося засідання президії Черкаського обласного комітету профспілки працівників державних установ.

Членами президії підведено підсумки організації та фінансування оздоровлення (відпочинку) дітей працівників галузі в дитячих оздоровчих закладах, членів профспілки і їх сімей влітку 2021 року та затверджено показники з підсумків Всеукраїнського огляду на кращу організацію оздоровлення та відпочинку дітей у 2021 році. Так, зокрема, 109 дітей членів профспілки оздоровилися цього літа, в тому числі 10 в дитячих оздоровчих таборах та 99 на морі.

За результатами розгляду питання прийнято рішення про нагородження Почесними грамотами обласної організації профспілки профспілкових активістів, які найкраще організували роботу щодо оздоровлення членів профспілки та їх дітей.

Членами президії також підведено підсумки Черкаської обласної Спартакіади серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування у 2021 році, в тому числі щодо нагородження почесними грамотами спортсменів – членів профспілки, які зайняли призові місця в індивідуальних видах спорту, та команди (до яких входять члени профспілки), які зайняли призові місця в Загальнокомандному заліку.

Крім того, президією ухвалено рішення про прийняття на профспілковий облік та обслуговування створені первинні профспілкові організації ТОВ «АПТІВ Сервіс Україна» та Шрамківської ОТГ.

Також, членами президії підтримано постанову Федерації професійних спілок України «Про участь Федерації профспілок України у Всесвітньому дні дій за гідну працю та проведення Всеукраїнської попереджувальної акції профспілок на захист трудових прав працівників» та ухвалено рішення делегувати представників обласної організації профспілки взяти участь у попереджувальній акції, яка відбудеться 7 жовтня у місті Києві.