RSS Карта сайта

Сайт ППДУ » Новини » ХХІІ Спартакіада Федерації профспілок області

ХХІІ Спартакіада Федерації профспілок області

Дата публікації: 20/10/2015 06:16

 

DSC00055         17 жовтня 2015 року на майданчиках спортивного комплексу «Манеж» у Черкасах відбулися заключні фінальні змагання ХХІІ обласної Спартакіади Федерації профспілок Черкаської області серед обласних галузевих профспілкових об’єднань. Відповідно до Положення та календаря фінальні змагання Спартакіади проводилися в період з травня по жовтень 2015 року з наступних видів спорту: легкої атлетики, футзалу, шахів, шашок, настільного тенісу, армспорту та гирьового спорту. За збірну команду обласної організації профспілки працівників державних установ виступали 25 представників первинних організацій Черкаського інституту пожежної безпеки, Черкаського інституту банківської справи, комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Черкаської міської ради, фінансового управління виконкому Канівської міської ради, редакції газети «Черкаський край».

         Переможцями Спартакіади в індивідуальних видах змагань стали: Луценко Микола Олександрович (КДЮСШ Черкаської міської ради) – легкоатлетичний крос, Стеценко Андрій Сергійович (Черкаський інститут пожежної безпеки) – армспорт в ваговій категорії до 90 кг.

         Другі місця вибороли Метельницька Тетяна Яківна (редакція газети «Черкаський край») – шахмати,  Бардіс Валентин Леонідович (Черкаський інститут пожежної безпеки) – легкоатлетичний крос, Трошкін Сергій Едуардович – (Черкаський інститут пожежної безпеки) – гирьовий спорт в ваговій категорії до 70 кг, Левчук Анатолій Анатолійович (Черкаський інститут пожежної безпеки) – армспорт в ваговій категорії до 70 кг, Сокирко Вікторія Юріївна (Черкаський інститут банківської справи) – легкоатлетичний крос.

         На третю сходинку п`єдесталу піднялися Чулухова Арина Віталіївна (Черкаський інститут пожежної безпеки) – шашки, Артамонова Наталія Сергіївна (голова Канівського райкому профспілки)– настільний теніс,  Борчану Вадим Петрович (Черкаський інститут пожежної безпеки) – армспорт в ваговій категорії понад 90 кг , Кравченко Сергій Вікторович (Черкаський інститут пожежної безпеки) – гирьовий спорт в ваговій категорії понад 90 кг.

         В загальнокомандному заліку команд І групи збірна обкому посіла ІІІ місце, поступившись збірній команді обкому профспілки працівників охорони здоров`я 0,5 бала.

         Голова Федерації профспілок області Петро Шевченко підвів підсумки Спартакіади, висловив подяку всім учасникам за активну участь у змаганнях, а також побажав  успіхів в роботі та спорті. 

         Петро Шевченко та голова ФСТ «Спартак» Юрій Мрачковський вручили переможцям та призерам в загальнокомандній першості Кубки, грамоти та нагородну атрибутику відділення НОК України в Черкаській області, а переможцям та призерам в особистій першості медалі та грамоти. Крім того Артамоновій Наталії Сергіївні вручена Почесна грамота Черкаського обкому профспілки працівників державних установ та обласної ради ФСТ «Спартак» за активну участь в фізкультурно-спортивній роботі та зайняте І місце з настільного тенісу в обласній Спартакіаді серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. Спільною Почесною грамотою Черкаського обкому профспілки працівників державних установ та обласної ради ФСТ «Спартак» за активну участь в фізкультурно-спортивній роботі та зайняте ІІІ місце з шахів у ХVІІ Всеукраїнській Спартакіаді серед державних службовців нагороджено Полонського Олександра Сергійовича, начальника відділу Монастирищенської райдержадміністрації.