RSS Карта сайта

Сайт ППДУ » Новини » У передноворічні дні обкомом профспілки проведено семінар профактиву

У передноворічні дні обкомом профспілки проведено семінар профактиву

Дата публікації: 28/12/2016 06:38

dsc05426

У передноворічні дня обласною організацією профспілки працівників держустанов, яку очолює Кучугурна К.Л., був організований виїзний семінар-навчання з профактивом м.Сміла та Смілянського району.

На початку заходу від обкому профспілки були вручені нагороди – Поче сні грамоти та Подяки обкому профспілковим активістам.

dsc05436

Про антикорупційне законодавство України та особливості його застосування дуже докладно інформував заступник начальника міжрегіонального управління Національного агентства України з питань держслужби у Черкаській області Василь Васильович Олійник. Досить цікаво був поданий матеріал щодо реформування інституту державної служби, соціально-економічного захисту держслужбовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

Чимало нового учасники семінару почули від інспектора праці обласної федерації профспілок Сергія Анатолійовича Калюжного щодо порядку і нюансів розслідування нещасних випадків на виробництві.

Про тісну співпрацю органів влади, місцевого самоврядування з профспілковими організаціями з питань соціально-економічного захисту спілчан досить детально розповіла Кучугурна Катерина Луківна.

Про зміни в новій редакції Статуту профспілки, що стосуються фінансової діяльності профспілкових організацій та змін в податковому законодавстві розповіла Ірина Станіславівна Свергунова.

Крім навчання черкащани поспілкувалися з керівником апарату райдержадміністрації О.М.Ковальською, заступником голови районної ради В.М.Латенком та начальниками відділів РДА і районної ради з питань організаційних заходів щодо впровадження децентралізації в громадах району.

Обговорені питання були дуже слушні і корисні не лише для профспілкових організацій, а й для органів місцевого самоврядування та державної влади. В результаті було досягнуто домовленості про організацію ряду подібних семінарів у 2017 році.

 

Голова Смілянського райкому профспілки

працівників держустанов    Дем’яненко Н.Т.