RSS Карта сайта

Сайт ППДУ » Новини » Урочисті заходи з нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони праці

Урочисті заходи з нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони праці

Дата публікації: 10/05/2018 10:54

Працівники Черкаського обкому профспілки працівників державних установ взяли участь в урочистих обласних заходах з нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони праці, що проходить під девізом «Здорове і захищене покоління».

Так, зокрема,  27 квітня 2018 року біля пам’ятника загиблим від нещасних випадків на виробництві (ДП «Черкаський експертно-технічний центр», вул. Дахнівська, 23А) відбулася поминальна панахида та молебень з вшанування пам’яті загиблих, а також покладання квітів до пам’ятника.

Продовжилися урочисті заходи в будинку культури ім. Івана Кулика.

Заходи проходили за участі керівників та представників місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, Управління Держпраці в області, Федерації профспілок та членських організацій профспілки, Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в області, Черкаського об’єднання організацій роботодавців, ДП «Черкаський експертно-технічний центр», підприємств, установ та організацій області, учні навчальних закладів області, представників ЗМІ.

Під час урочистих заходів нагородження трудові колективи та осіб, які зробили найбільший вклад в забезпечення безпечних умов праці працівників, в тому числі почесну грамоту Центрального комітету Професійної спілки працівників державних установ України отримала заступник начальника управління Держпраці в області, голова профкому Жаркова Марина Вікторівна.

Крім того, під час заходу нагороджено переможців та лауреатів регіонального туру Всеукраїнського конкурсу малюнків «Охорона праці очима дітей»