RSS Карта сайта

Сайт ППДУ » Новини » УВАГА! Президія обкому скликає VI пленум

УВАГА! Президія обкому скликає VI пленум

Дата публікації: 28/12/2019 08:04

23 грудня поточного року відбулося 23 засідання президії Черкаського обкому профспілки працівників державних установ.

Зокрема, президією скликається на 21 січня 2020 року VІ пленум обласного комітету профспілки працівників державних установ. До порядку денного пленуму пропонується винесення питань про звіти і вибори в Черкаській обласній організації профспілки працівників державних установ та про скликання ХХІV звітно-виборної конференції Черкаської обласної організації профспілки працівників державних установ.

Крім того, президія обкому затвердила плани роботи обкому та Молодіжної ради на 2020 рік.

Члени президії також розглянули питання про організацію та фінансування Новорічних свят для дітей членів профспілки, зокрема, організувати проведення Новорічного ранку для дітей членів профспілки 25 грудня 2019 р. в приміщенні БК «Дружба народів», а також дозволити обкому профспілки з Фонду соціальної допомоги для територіальних організацій оплатити вартість проїзду дітей та членів профспілки для участі в новорічному ранку в БК «Дружба народів» 25 грудня 2019 року (в межах залишку коштів організації-учасника ФСД), а також в разі неможливості привезти дітей з району в м. Черкаси, оплатити рахунки на придбання солодощів в сумі до 30% залишку коштів організації в ФСД, для організації новорічних ранків дітям членів профспілки на місцях.

Також президією розглянуто два подання від роботодавців щодо надання згоди на розірвання трудового договору із членами профспілки, відповідно до частини третьої статті 252 Кодексу законів про працю України, частини третьої статті 41 Закону України «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності».