RSS Карта сайта

Сайт ППДУ » Новини » Семінар голів молодіжних рад

Семінар голів молодіжних рад

Дата публікації: 02/10/2015 11:30

30 вересня 2015 року відбувся семінар голів Молодіжних рад територіальних організацій Черкаської обласної організації профспілки працівників державних установ. В семінарі також взяли участь члени обласної Молодіжної ради.

Семінар відкрила голова обласної організації профспілки К.Л.Кучугурна, яка ознайомила присутніх з основними напрямками діяльності профспілки працівників державних установ на сучасному етапі, а також актуальними проблемами в роботі. Голова обласної Молодіжної ради Олена Хоменко презентувала основні напрямки діяльності Молодіжної ради. Також учасники семінару отримали корисну інформацію щодо колдоговірної роботи та роботи по формуванню і використанню профспілкового бюджету, з якою їх ознайомили завідуючий відділом з питань організаційної роботи та соціального захисту Юрій Березюк та головний бухгалтер обкому профспілки Ірина Свергунова.

Учасники семінару мали змогу поспілкуватись між собою, отримати відповіді на запитання щодо організації профспілкової роботи в територіальних організаціях.