RSS Карта сайта

Сайт ППДУ » Новини » Робоча поїздка до Катеринопільського району

Робоча поїздка до Катеринопільського району

Дата публікації: 04/12/2017 12:31

    Працівники виконавчого апарату Черкаського обкому профспілки працівників державних установ 29 листопада 2017 року здійснили робочу поїздку до Катеринопільського району.

Під час робочої поїздки голова обкому Катерина Кучугурна провела робочу зустріч із головою Катеринопільської районної державної адміністрацію Ольгою Ніколенко, під час якої обговорено актуальні проблеми проходження державної служби та функціонування профспілкових організацій в органах державної влади.

Крім того, Катерина Кучугурна взяла участь у засіданні Координаційної ради голів комітетів профспілок Катеринопільського району. В рамках заходу його учасники обрали нового голову Координаційної ради – голову Катеринопілського райкому профспілки працівників державних установ Завальського Владислава Михайловича.

Також, голова обкому Катерина Кучугурна, заступник голови обкому Василь Олійник, головний бухгалтер Ірина Свергунова провели навчальний семінар, участь у якому брали профспілкові активісти та члени профспілки – працівники райдержадміністрації та виконавчого апарату районної ради сільські голови та секретарі сільських рад, інші працівники органів місцевого самоврядування.

В рамках семінару його учасники мали нагоду ознайомитися із діяльністю вищих за рівнем органів Профспілки, станом та перспективами соціального діалогу між Профспілкою та державними органами і органами місцевого самоврядування, особливостями ведення колдоговірної роботи в державних органах та органах місцевого самоврядування, соціально-економічним захистом державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, положеннями проекту Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», порядком здійснення громадського контролю за дотриманням роботодавцем умов трудового законодавства, фінансової діяльності в первинних організаціях профспілки та з інших актуальних питань.