RSS Карта сайта

Сайт ППДУ » Новини » Підведено підсумки ІІ туру щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець”

Підведено підсумки ІІ туру щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець”

Дата публікації: 24/06/2014 08:22

Підведено підсумки ІІ туру щорічного

Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

            Відповідно до постанови Кабінету Міністрів  України від 19.09.2007 року № 1152 «Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» уже сьомий рік поспіль у Черкаській області, як і в державі в цілому, проводиться Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець» (далі – Конкурс).

На сьогодні Конкурс  є індикатором професійної активності державних службовців з точки зору розвитку людського потенціалу державного управління.

Саме в рамках Конкурсу є можливість відбору висококваліфікованих державних службовців для створення системи безперервного професійного  розвитку кращих працівників органів державної влади.

Для проведення в області І туру було створено 20 районних та один обласний організаційні комітети. Оргкомітети здійснювали свою роботу шляхом проведення засідань.

У першому турі конкурсу взяли участь 203 державні службовці, з них: у номінації  «Кращий керівник» – 79 осіб, у номінації «Кращий спеціаліст» – 124 особи.  Учасники першого туру проходили комплексне тестування на знання Конституції України, законодавства про державну службу, посадових обов’язків державних службовців, складали діловий документ та виконували ряд завдань з володіння персональним комп’ютером.

Організаційним комітетом з проведення ІІ туру Конкурсу до участі в ІІ турі допущено 36 учасників. З них: у номінації «Кращий керівник» – 16 осіб,  у номінації «Кращий спеціаліст» – 20 осіб.

Конкурсні змагання  між учасниками ІІ туру відбувалися 4-5 червня 2014 року. Усі державні службовці успішно справилися із тестовими завданнями з питань службової етики, етикету та іміджу державного службовця,  пройшли співбесіду  та  дебати у рамках «круглого столу»  на тему «Актуальні питання проходження державної служби в умовах адміністративної реформи». Оцінювання учасників Конкурсу здійснював Організаційний комітет, який очолював заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Віталій Коваль. До складу організаційного комітету входила голова обкому профспілки працівників державних установ Кучугурна К.Л.

По завершенню засідання «круглого столу»  в.о. начальника управління державної служби  України в Черкаській області, співголова Організаційного комітету ІІ туру  Василь Олійник вручив переможцям  І туру – учасникам ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» свідоцтва про підвищення кваліфікації в рамках Конкурсу.

Переможцями та лауреатами ІІ туру Конкурсу стали: Бунчикова Леся Іванівна – начальник відділу інформаційної політики, зв’язків із засобами масової інформації та суспільно-політичних питань апарату Корсунь-Шевченківської райдержадміністрації – І місце у номінації «Кращий керівник»  серед державних службовців  райдержадміністрацій; Присівко Олена Володимирівнаголовний спеціаліст-юрисконсульт Департаменту охорони здоров’я Черкаської облдержадміністрації – І місце у номінації «Кращий спеціаліст»  серед державних службовців облдержадміністрації; Мовчанюк Анастасія Валентинівна – провідний спеціаліст управління економічного розвитку і торгівлі Уманської райдержадміністрації – І місце у номінації «Кращий спеціаліст» серед державних службовців райдержадміністрацій; Ямпольська Наталія Андріївна – державний адміністратор сектору з питань організації надання адміністративних послуг Драбівської райдержадміністрації – ІІ місце у номінації «Кращий керівник»  серед державних службовців  райдержадміністрацій; Бондаренко Марина Юріївна – головний спеціаліст відділу контролю управління документообігу та контролю апарату Черкаської облдержадміністрації – ІІ місце у номінації «Кращий спеціаліст»  серед державних службовців  облдержадміністрації; Денисенко Ірина Петрівна – головний спеціаліст відділу економічного розвитку і торгівлі  управління економічного розвитку і торгівлі Маньківської райдержадміністрації – ІІ місце у номінації «Кращий спеціаліст»  серед державних службовців  райдержадміністрацій; Випна  Вікторія Петрівна – начальник відділу соціальних допомог управління соціального захисту населення Городищенської райдержадміністрації зайняла почесне ІІІ місце у номінації «Кращий керівник»; Галушка Юлія Володимирівна – головний спеціаліст сектору  у справах молоді та спорту Канівської райдержадміністрації – ІІІ місце у номінації «Кращий спеціаліст» серед державних службовців  райдержадміністрацій.

В номінації «Надія профспілки», започаткованій обкомом профспілки працівників державних установ, перемогла Пивовар Людмила Петрівна – провідний спеціаліст сектору апарату Драбівської райдержадміністрації.

Для нагородження переможців конкурсу обкомом профспілки працівників держустанов виділено кошти в сумі 1050 грн.

Переможців ІІ туру чекають фінальні змагання в ІІІ турі, які відповідно до Порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.09.2007 № 1152 відбудуться протягом вересня-жовтня на базі Інституту підвищення кваліфікації керівних кадрів Національної академії державного управління при Президентові України (м. Київ).     Тож побажаємо нашим учасникам успіхів і удачі достойно представити Черкащину на державному рівні!