RSS Карта сайта

Сайт ППДУ » Новини » Підведено підсумки роботи комунального підприємства

Підведено підсумки роботи комунального підприємства

Дата публікації: 02/01/2018 08:24

28 грудня 2017 року заступник голови Черкаського обкому профспілки працівників державних установ Василь Олійник взяв участь у підсумковій нараді за результатами роботи у 2017 році комунального підприємства «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності» Черкаської обласної ради. Захід проводив директор підприємства Валерій Височин за участі голови обласної ради Олександра Вельбівця, начальника управління комунальної власності обласної ради Віталія Петрова, голови Федерації профспілок Черкаської області Петра Шевченка та усього колективу працівників підприємства, які є членами профспілки працівників державних установ.

 

За словами директора підприємства Валерія Височина, зустрічі в колективі проводяться традиційно. На них присутні обговорюють поточні питання, планують свою роботу на найближчу перспективу, визначають шляхи усунення тих чи інших перешкод для вдосконалення роботи, а також щорічно в грудні підсумовують роботу підприємства за рік і відзначають кращих працівників колективу.

Коротко аналізуючи діяльність, Валерій Петрович повідомив, що у 2017 році колектив досяг конкретних успіхів у роботі. Найперше, закріпив фінансово-господарські показники та спрацював із прибутками на кінець року. Головним джерелом доходів залишаються надходження від орендної плати площ, що перебувають на балансі підприємства, а це – майже 36 тис. м². Загальний дохід за рік склав більше 12 млн. грн., заробітна плата складає майже 5,5 тис. грн. (що на 2 тис. грн. більше минулорічних показників). Кошти у сумі 4 млн. грн., виділені рішенням обласної ради в кінці минулого року на діяльність комунального підприємства, використані на повну заміну у Будинку рад віконних блоків на енергозберігаючі, ремонт кабінетів, також здійснено обробку протипожежним розчином дерев’яних конструкцій, поточний і капітальний ремонт приміщень і будівель, що перебувають на балансі КП тощо.

Відмінна робота гідно відзначена: згідно із висновком проведеного рейтингового ранжування Національним рейтингом якості товарів і послуг комунальне підприємство обласної ради названо «Кращим підприємством 2017 року». Статус підтверджено відповідною «Золотою зіркою якості» та рядом нагород кращим працівникам КП.

Голова обласної ради Олександр Вельбівець, вручаючи відповідні відзнаки, привітав колектив із здобутками в роботі та визнанням їх праці на всеукраїнському рівні. Він також зауважив, що на сьогодні колектив підприємства – невід’ємна частина дружнього колективу обласної ради.

– Ваша праця нібито й непомітна. Це коли забезпечується чистота, підтримується порядок. Та саме із цього складається загальне враження у всіх, хто відвідує адмінбудівлю, формується позитивний імідж і про владу, і про область в цілому. Ви всі – частина дружнього і дуже потужного колективу, який займається господарською діяльністю, але, головне, своїми послугами створює затишок та забезпечує порядок у будівлі і прилеглій до Будинку рад території, – наголосив Олександр Іванович. – Ви постійно створюєте гарний настрій для роботи і за це вам щира вдячність та заслужена повага.

Олександр Вельбівець відзначив ряд працівників комунального підприємства Почесними грамотами обласної ради і привітав усіх із прийдешніми святами. Голова обласної ради запевнив, що діяльність підприємства буде ним всіляко підтримуватися, він докладатиме зусилля для того, щоб і в наступному році господарсько-фінансова діяльність тільки поліпшувалася. Перший, хоча й дуже нелегкий крок, здобутий у запальних дискусіях із депутатами у сесійній залі, зроблено – у бюджеті на наступний рік на розвиток підприємства заплановано 6 млн. грн.

У свою чергу Василь Олійник привітав працівників від імені Черкаської обласної організації профспілки працівників державних установ, а також вручив керівнику підприємства Валерію Височину почесний знак Профспілки працівників державних установ України «За соціальний діалог», та  чотирьом працівникам підприємства почесні грамоти обкому профспілки.

Нагороди, пам’ятні сувеніри та премії отримали й інші працівники, згідно із наказом директора комунального підприємства.