RSS Карта сайта

Сайт ППДУ » Новини » Навчання членів профспілки з питань Е-декларування

Навчання членів профспілки з питань Е-декларування

Дата публікації: 20/02/2020 06:38

18 лютого за ініціативи голови Уманського райкому профспілки Людмили Мартинюк заступником голови обкому профспілки працівників державних установ Василем Олійником проведено навчання для членів профспілки Уманського району та міста Умань.

Семінар-навчання стосувалося процедурам подачі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування у 2020 році. Так, зокрема, Василь Олійник доповів учасникам заходу про зміни, які відбулися в антикорупційному законодавстві, розкрив зміст обсягу інформації, яка має декларуватися в щорічних деклараціях за 2019 рік з урахуванням роз’яснення Комітету ВРУ з питань антикорупційної політики від 05.02.2020, продемонстрував на практиці, як отримувати інформацію, необхідну для подачі декларації, та порядку її внесення до декларацій.

Також, Василь Олійник розкрив зміст обмежень, пов’язаних із проходженням державної служби та служби в органах місцевого самоврядування, та надав відповіді на питання, які цікавили учасників семінару.

19 лютого аналогічний семінар Василь Олійник провід для працівників Департаменту фінансів Черкаської обласної державної адміністрації.