RSS Карта сайта

Сайт ППДУ » Новини » Круглий стіл в Чигиринському районі

Круглий стіл в Чигиринському районі

Дата публікації: 23/10/2020 07:30

Головою обкому профспілки працівників державних установ Василем Олійником проведено круглий стіл із працівниками Чигиринської міської ради та Чигиринської районної ради з питань забезпечення трудових прав працівників під час реформування органів місцевого самоврядування.

В рамках заходу обговорено гарантії трудових прав для виборних посадових осіб місцевого самоврядування, особливості подачі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування перед та після звільнення, процедуру визначення переважного права на залишенні на роботі при вивільненні працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці, дії профспілки під час можливого вивільнення працівників тощо.

Також, під час заходу обговорено «правових вакуум» щодо процедури ліквідації районних рад, де ліквідовані райони.

Як приємний бонус, Василь Олійник нагородив Почесними грамотами обласної організації профспілки представників Чигиринського району, які вибороли призові місця на обласній Спартакіаді серед збірних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. Зокрема, свої нагороди отримали Харченко Віктор, Некраса Ольга, Сирівець Антоніна та Фесуненко Ольга.