RSS Карта сайта

Сайт ППДУ » Новини » Засідання Молодіжної ради

Засідання Молодіжної ради

Дата публікації: 26/06/2017 07:50

23 червня 2017 року, в день Державної служби, за участю голови обкому профспілки Кучугурної К.Л., відбулося засідання молодіжної ради Черкаської обласної організації профспілки працівників державних установ. Під час засідання її учасники обрали нового голову ради – Буслю Оксану Валеріївну, головного спеціаліста сектору з питань юридичного забезпечення міжрегіонального управління НАДС у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях, а також заступника голови ради – Хоменко Олену Вікторівну, голову Смілянського  міськкому профспілки, начальника відділу  ведення Державного реєстру виборців  виконавчого комітету Смілянської міської ради.

Також, під час засідання новообрана голова молодіжної ради поінформувала присутніх про підсумки навчання членів молодіжної ради Профспілки працівників державних установ України з питань організації роботи молодіжних рад, яке проходило у травні у м. Києві.

Члени молодіжної ради визначили основні напрямки роботи молодіжної ради на ІІ півріччя поточного року.

В обговоренні пріоритетів роботи молодіжної ради взяла участь  голова обкому Кучугурна Катерина Луківна, яка наголосила на важливій ролі молоді у діяльності профспілки, а також на заходах, які вживаються задля залучення молодих людей до профспілкового руху.