RSS Карта сайта

Сайт ППДУ » Новини » ДЕРЖСЛУЖБОВЦІ ЧЕРКАЩИНИ ВИЗНАЧИЛИ НАЙКРАЩИХ СПОРТСМЕНІВ

ДЕРЖСЛУЖБОВЦІ ЧЕРКАЩИНИ ВИЗНАЧИЛИ НАЙКРАЩИХ СПОРТСМЕНІВ

Дата публікації: 22/06/2016 06:44

19 червня на базі обласної СДЮШОР та ЗОШ №12 відбулися змагання фінальної частини обласної Спартакіади Черкащини серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. Чудова погода, гарна та дружня  атмосфера серед учасників сприяли проведенню змагань на високому організаційному та спортивному рівні.

DSC00329

   Фінальній частині Спартакіади  передували зональні змагання, які були проведені в Маньківці, Корсунь-Шевченківському, Чигирині та за підсумками яких право участі у фінальних змаганнях з шахів, шашок, настільного тенісу, волейболу та футзалу вибороли 8 кращих команд.

DSC00330

   В урочистому відкритті змагань прийняли участь заступник голови облдержадміністрації Костянтин Омаргалієв, заступник начальника міжрегіонального управління Нацдержслужби у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях Василь Олійник, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Максим Зеленський, завідуючий відділом обкому профспілки працівників державних установ Юрій Березюк та голова ФСТ «Спартак» Юрій Мрачковський.

DSC00333

Право урочистого підняття прапора України було надано представнику команди Лисянського району, яка минулого року святкувала перемогу у загальнокомандному заліку, голові Черкаської обласної ради Олександру Вельбівцю.

      За підсумками безкомпромісної боротьби  переможцями стали:  з настільного тенісу Таїсія Терещенко (Лисянський район) та Валентин Лобас  (департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства ОДА), з шашок Алла Гоменюк (департамент соціального захисту населення ОДА) та Віктор Грабовий (Лисянський район), з шахів Людмила Недзельська (Катеринопільський район). В змаганнях з волейболу перемогу отримала команда Черкаського міськвиконкому перемігши в фіналі збірну Чигиринського району а в змаганнях з футзалу переможцями стали держслужбовці  Катеринопільщини, на другому місці  команда Христинівського району а на третьому Чорнобаївського.

    За підсумками загальнокомандної першості перемогу отримала команда Катеринопільського району випередивши команди Лисянського та Жашківського районів.

DSC00401

Наразі йде підготовка до фінальних змагань Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців, яка відбудеться у вересні у м. Чорноморськ.