RSS Карта сайта

Сайт ППДУ » Новини » Вітаємо переможців

Вітаємо переможців

Дата публікації: 26/09/2016 14:05

25 вересня в спортивному залі Черкаського політехнічного коледжу відбулись фінальні змагання з волейболу ХХІІІ обласної Спартакіади Федерації профспілок Черкаської області серед обласних галузевих профспілкових об’єднань. В фінальних змаганнях брали участь команди обласних профспілкових організацій автомобільного транспорту та шляхового господарства, працівників державних установ, працівників енергетики і електротехнічної промисловості, працівників освіти та науки України. Працівників охорони здоров’я, працівників соціальної сфери.

В нелегкій спортивній боротьбі з командами обласних профспілкових організацій працівників енергетики і електротехнічної промисловості, автомобільного транспорту та шляхового господарства, працівників освіти та науки України перемогу здобула збірна команда обласної організації профспілки працівників державних установ.

Вітаємо переможців змагань.

dsc00506

На фото фіналісти – збірні команди обласної організації профспілки працівників державних установ (в синій формі) та обласної організації профспілки працівників освіти та науки України.