RSS Карта сайта

Сайт ППДУ » Новини » Відбулось засідання президії обкому профспілки

Відбулось засідання президії обкому профспілки

Дата публікації: 27/04/2016 08:58

25 квітня за головування голови Черкаської обласної організації профспілки працівників державних установ К.Л. Кучугурної відбулося чергове засідання президії обкому профспілки. Членами президії розглянуто питання: про підсумки виконання колективних договорів і угод за 2015 рік у колективах державних установ області і укладення нових на 2016 рік; про роботу Драбівського райкому профспілки по   формуванню та використанню профспілкового бюджету; про скликання  ІІ  пленуму обкому профспілки працівників державних установ та проекти документів на розгляд пленуму; про підсумки обласного огляду-конкурсу «Колективний договір, ефективність роботи – основа захисту трудових прав працюючих» серед трудових колективів галузі за 2015 рік; про касове обслуговування профкомів м. Черкаси в обласній організації профспілки працівників державних установ; про прийняття на профспілкове обслуговування первинної організації Управління Держпраці у Черкаській області та інші поточні питання.

Президією схвалено практику роботи Драбівського райкому профспілки по організаційній і  фінансовій діяльності та рекомендовано міськкомам, райкомам профспілки використовувати її в своїй діяльності. За сумлінне ставлення до виконання своїх обов¢язків, особистий внесок в розвиток профспілкового руху  Почесними грамотами обкому профспілки нагороджені голова Драбівської районної організації, член ЦК Профспілки – Орел Світлана Іванівна,  скарбник райкому профспілки – Діхтяренко Ніна Іванівна;  секретар райкому профспілки – Кайдаш Людмила Володимирівна.

Переможцями обласного огляду-конкурсу на кращий колективний договір визнано:

– серед підприємств і організацій, які фінансуються за рахунок державного бюджету з чисельністю працюючих до 15 осіб – Фінансове управління Христинівської райдержадміністрації ( начальник управління Невшупа Микола Михайлович, профорганізатор Томачук Олеся Миколаївна); з чисельністю працюючих від 16 до 50 осіб – Драбівська районна державна адміністрація ( голова райдержадміністрації Гайдай Іван Володимирович, голова профкому Красоха Ольга Сергіївна);

– серед підприємств і організацій, які фінансуються за рахунок місцевого бюджету з чисельністю працюючих до 15 осіб – Ватутінський міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді (директор Чорнобай Алла Анатоліївна, профорганізатор Басюра Олена Іванівна).