RSS Карта сайта

Сайт ППДУ » Новини » Ветеранам державної служби – достойну пенсію

Ветеранам державної служби – достойну пенсію

Дата публікації: 12/12/2019 11:31

Від імені пенсіонерів, які вийшли на пенсію згідно статті 37 Закону України “Про державну службу” від 16.12.1993 № 3723-XII до 01 травня 2016 року, спільно із головою первинної профспілкової організації пенсіонерів держаної служби м. Черкаси Людмилою Бакум направлено звернення щодо відновлення прав пенсіонерів державної служби.

Вказані звернення направлено Президентові України, Голові Верховної Ради України, Голові парламентської фракції політичної партії “Слуга народу”, всім народним депутатам, які представляють Черкащину, а також деяким іншим народним обранцям.

Зокрема, в листай йдеться про підтримку проектів Законів України № 2257 та 2257-І, які вже зареєстровані в Парламенті та які розглянуто Комітетом ВРУ з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, або ініціювання будь-яких інших законопроектів, які будуть спрямовані на відновлення права колишніх працівників органів державної влади та органів місцевого самоврядування на пенсійне забезпечення та гарантування належного життя для громадян, які віддали значну частину свого життя служінню народу України.