RSS Карта сайта

Сайт ППДУ » Новини » Багатопрофільному молодіжному центру Черкаської міської ради – 25 років

Багатопрофільному молодіжному центру Черкаської міської ради – 25 років

Дата публікації: 27/04/2018 09:31

Працівники виконавчого апарату обкому профспілки працівників державних установ взяли участь у ювілейному звітному заході творчих колективів Позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради «Барви натхнення», присвяченому 25-річчю від дня утворення закладу.

Заклад проходив у міському будинку культури мені Івана Кулика.

Багато теплих слів вдячності на свою адресу цього дня почули працівники Багатопрофільного молодіжного центру від багатьох людей.

В свою чергу, голова обласної організації профспілки працівників державних установ Катерина Кучугурна у своєму виступі наголосила, що за такий короткий проміжок часу працівники центру довели необхідність та ефективність своє діяльності, переконливим доказом чого є те, що кожного року у навчальному закладі проходять навчання понад 1700 вихованців, кожний із яких знаходить себе та розкриває свої таланти у різноманітних гуртках, студіях та секціях. А численні перемоги у Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах і фестивалях свідчать про високий професіоналізм працівників центру.

Катерина Луківна також подякувала працівникам закладу за виховання та навчання наших дітей та молоді,  виховання в них свідомих громадян України, любові до України, поваги до народних звичаїв і традицій та вручила найбільш активним працівникам Почесні грамоти Центрального комітету та обкому Профспілки.

Потім, усі присутні мали змогу насолодитися чудовими виступами вихованців центру, які демонстрували свої різноманітні вміння в художньо-прикладному мистецтві, хореографії і танцях, вокальному та багатьох інших жанрах.

То ж побажаємо цьому чудовому колективу працівників Багатопрофільного молодіжного центру реалізації поставлених цілей, мудрих рішень та переконливих успіхів, щоб творче натхнення було вірним супутником благородних діянь у справі виховання молодого покоління, а зірка перемог і удачі сяяла на життєвому шляху всього викладацького колективу.