RSS Карта сайта

Сайт ППДУ » Новини » Для держслужбовців презентували спеціальні курси англійської мови

Для держслужбовців презентували спеціальні курси англійської мови

Дата публікації: 03/04/2024 08:41
Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» оголосив відбір на курси вивчення англійської мови для державних службовців та посадовців органів місцевого самоврядування.

Про це повідомили представники організації під час пресконференції в Укрінформі.

За інформацією голови Національного агентства з питань державної служби Наталії Алюшиної, наразі показник попиту охочих держслужбовців та посадовців ОМС до підвищення кваліфікації у вивченні англійської мови зріс до 20 тисяч осіб.

Планується, що навчання буде направлене на покращення мовних навичок англійської мови від рівня А1 до В1. Воно включатиме живі групові онлайн-зустрічі, які відбуватимуться в інтернаціональних міксованих командах, а також онлайн-вправи зі своєчасним фідбеком.

“Навчання буде проводитись за методикою flipped classroom, яка дає гнучкість процесу та можливість виконувати завдання у будь-який зручний час. За результатами успішності навчання особи будуть отримувати сертифікати”, – повідомила представниця Британської ради в Україні Інна Олянич.

Кількість учасників, які зможуть доєднатись до вивчення, – обмежена до 2000 осіб. Тож відбуватиметься відбір за релевантними областями і посадами, які дійсно потребують знання англійської мови та будуть впроваджувати це на практиці відразу.

Реєстрація на курс триватиме до 30 квітня 2024 року, а навчання розпочнеться вже 20 травня.